Hashtag: 'InStore '
FMCG Македонија 2021

Приклучете ни се утре на 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021!

27 окт 2021
Македонија

Приклучете ни се утре на 7 FMCG SUMMIT SKOPJE

27 окт 2021
Над 600 учесници се регистрираа досега за да ги следат новостите и предавањата на сите теми што го засегаат секторот
Актуелно

Се подготвува новиот 100 MUST HAVE 2021/2022 - местото за Вашите брендови!

12 окт 2021
Брендовите ќе бидат објавени во специјалното издание 100 MUST HAVE 2021/2022 кое ќе излезе кон крајот на ноември
Македонија

Бидете колумнист во InStore!

29 сеп 2021
Сакаме почетокот на секоја работна недела да биде обележан со позитивни примери, конструктивни предлози или корисни заклучоци на...
Македонија

Бидете спонзор на 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021!

25 авг 2021
Самитот оваа година ќе се рекламира исклучиво онлајн со големо присуство во дигиталниот простор преку банери, ПР текстови и реклами,...
FMCG Македонија 2021

7. FMCG Summit Skopje 2021 ќе се одржи на 28 октомври

04 авг 2021
Регион

Денеска и утре се одржува FMCG Бренд Форум

01 јун 2021
Српската редакција на магазинот InStore ја организира централната годишна конференција за маркетинг на FMCG брендовите и услугите
Skopje Marketing Summit

Утре се одржува Skopje Marketing Summit – над 700 пријавени учесници

19 мај 2021
Инспиративните презентации на десетте врвни маркетинг-професионалци, се доволна причина утре да го проследите единствениот Skopje Marketing...
Skopje Marketing Summit

Десет врвни маркетинг-професионалци на Skopje Marketing Summit

12 мај 2021
„Reframing the Future!“ или „Преобликување на иднината“ е контекстот под кој агенцијата Кликер Маркетинг и редакцијата на трејд-магазинот InStore...
Актуелно

Skopje Marketing Summit ќе се одржи онлајн на 20 мај

07 апр 2021
Ќе се претстават десет искусни маркетинг професионалци/говорници кои преку своите презентации ќе ги откријат клучните предизвици и...
Актуелно

Верица Мартиновска: Среќна ни Нова година!

31 дек 2020
Годинава беше долга, тешка, мачна. Полна со предизвици, лажни ветувања и сопки. Се уморивме маневрирајќи во малиот, тесен простор кој ни...
Македонија

Сакате повторно да го проследите 6 FMCG SUMMIT 2020? Реприза само денес

06 дек 2020
Редакцијата на InStore и агенцијата „Кликер маркетинг“ го репризираат 6 FMCG SUMMIT 2020, на барање на оние кои го пропуштија Самитот што се одржа...
Вчитува уште новости...