Малопродажба

Топ-трендови за лојалност на потрошувачите во 2023 година

06 Sep 2023
Лојалноста на купувачите треба да биде клучен дел од секоја бизнис-стратегија...

Фокус: Промотивната активност на млечните производи

13 Apr 2023
Промотивно најактивен е кашкавалот, а од брендовите, на првите три позиции се најдоа: ‘Z bregov, Bimilk, Korab Trnica...

Тема на InStore: Имате програма за лојалност, но што потоа?

23 Jun 2022
Компаниите почнаа да ја препознаваат вредноста на познавањето на своите потрошувачи, градат меѓусебна доверба и соработка во кои се...

Шанса за зајакнување на односите со купувачите

13 Sep 2021
Трговците на мало треба да размислат како ќе ги задоволат потребите на купувачите, кои имаат нов поглед на храната, работата и на...

Владимир Какуринов: Пренесете им знаење на купувачите

21 Aug 2017

Владимир Какуринов: Можност да се научи нешто повеќе

20 Jun 2017

Владимир Какуринов: Безбедност за добро здравје

23 May 2017

Гомекс: Инвентивни решенија за поттикнување на лојалноста

23 May 2017

Владимир Какуринов: Безбедноста пред сè

21 Apr 2017

Владимир Милетиќ: Срце на место

22 Nov 2016

Александар Антиќ: Магацински простор во продавниците

23 Jun 2016

Александар Антиќ: Треба да се имаат во понуда

21 Apr 2016
Вчитува уште новости...