FMCG Македонија 2020

6. FMCG summit: Сѐ се врти околу луѓето

07 дек 2020

6 FMCG SUMMIT 2020 руши рекорди во посетеност

27 ное 2020

Утре ќе се одржи 6 FMCG Summit Скопје - над 800 регистрирани учесници

25 ное 2020

Филип Станковиќ: „Научни докази зад новите тутунски производи"

25 ное 2020

Поликарп Арсеновски: „Патот до вистинските луѓе“

24 ное 2020

Јелена Кнежевиќ Влаховиќ : Илузија на одговорноста

23 ное 2020

Петар Ќорлука на 6 FMCG SUMMIT 2020: Вистинските потези за успех

20 ное 2020

Ана Јеличиќ: “Design Thinking како начин на делување“

20 ное 2020

Митка Мојсовска, „КОЛА“: Контролинг – клуч за квалитетни бизнис одлуки

19 ное 2020

Признати професионалци - говорници 6 FMCG SUMMIT 2020 (2)

18 ное 2020

Иван Крушковиќ: Креирање вредност преку оптимизација на полиците

16 ное 2020

Антонио Зрилиќ: Стратегии за еластичен синџир на снабдување пост Ковид

13 ное 2020
Вчитува уште новости...