Видео вести

(ВИДЕО) Емир Ганибеговиќ: Поедноставување на работењето и комуникацијата

21 Dec 2023
Емир Ганибеговиќ е експерт за продажба кој својата професионална кариера ја градел за корпоративни брендови како: Kraft Jacobs Suchard (Milka,...

(ВИДЕО) Огнен Костовски: Консолидација на дистрибутивната мрежа

20 Dec 2023
Огнен Костовски е лидер за дистрибуција во „Филип Морис“. Неговиот фокус резултираше со успешна транзиција од претходниот кон новиот...

(ВИДЕО) Калина М. Михајловска: Низок потенцијал за нови производи во инфлација

13 Dec 2023
Учесниците на 9.FMCG SUMMIT можеа да слушнат повеќе за резултатите од истражувањето на БРИМА, презентирано од Калина Медаровска Михајловска,...

(ВИДЕО) Билјана Гонева: Цената е одраз на квалитетот на брендот

06 Dec 2023
На 9 FMCG SUMMIT освен одличната презентација на Билјана Гонева, имавме чест со неа да поразговараме за неколку интересни аспекти од...

(ВИДЕО) Александар Стевановиќ: Фокус на производите што нудат вредност

06 Dec 2023
Александар Стевановиќ е директор за консултански услуги за секторот на малопродажба за Југоисточна Европа „PwC Croatia“, кој на 9. FMCG SUMMIT...

(ВИДЕО) Бобан Младеновски: Надминете ги очекувањата за вас

28 Nov 2023
Инспиративната презентација на Бобан Младеновски, менаџер на транспорт во „Теско“, на 9. FMCG SUMMIT предизвика да се постави прашањето: што...

(ВИДЕО) Тони Дурам: Зборувајте на три јазици - цена, вредност и премиум

22 Nov 2023
Тони Дурам е еден од водечките светски стручњаци во FMCG-индустријата, долгогодишен директор во „Проктер&Гембл“(P&G) кој за првпат го...

(ВИДЕО) „Унилевер“ постави најголем интерактивен билборд

08 Nov 2023
Британско-холандскиот гигант „Унилевер“ претстави интерактивен билборд во Јужна Индија кој свири музика кога врне, со што постави нов...

(ВИДЕО) Арнолд Шварценегер е заштитно лице на Parkside

01 Sep 2023
Холивудската ѕвезда Арнолд Шварценегер е новото заштитно лице на трговскиот бренд на „Лидл“ Parkside...

(ВИДЕО) Нова кампања за KitKat

30 Aug 2023
„Нестле“ во Велика Британија почна нова кампања за KitKat, насловена „Технички фрустрации“, која има цел да ги поттикне потрошувачите...

(ВИДЕО) „Теско“ лансираше нова кампања

16 Aug 2023
Благодарение на оваа услуга, таткото и синот имаат доволно слободно време да го поминат денот заедно

(ВИДЕО) „Амазон“ вработува 5.000 бегалци во Европа

20 Jun 2023
Лани на истиот начин во САД беа вработени 22.725 бегалци
Вчитува уште новости...