FMCG Македонија 2023

(ВИДЕО) По панел-дискусијата на 9 FMCG Summit, укината забраната за акции и промоции

15 ное 2023

Настан за кој долго ќе се зборува и ќе се памети

08 ное 2023
Говорници и теми што инспирираат успех, панел-дискусија со која освоивме мала, но значајна победа, награди за хероите, нови дружења и...

9 FMCG Summit даде одговори на дилемите на компаниите

27 окт 2023

Панел-дискусија: Кој добива, а кој губи со актуелните мерки? Секторот VS Владата

20 окт 2023

Уште неколку дена за пријава за 9 FMCG Summit Skopje...

18 окт 2023

За практиките на британскиот малопродажен лидер слушнете на 9 FMCG Summit Skopje

05 окт 2023

Огнен Костовски ќе го пренесе меѓународното искуство на 9 FMCG SUMMIT

04 окт 2023

9 FMCG Summit Skopje: Дознајте ги алатките за ефективна продажба

27 сеп 2023

Калина Медаровска-Михајловска – говорник на 9 FMCG Summit Skopje

20 сеп 2023

ЕКСКЛУЗИВНО: Тони Дурам, долгогодишен директор во P&G, Keynote говорник на 9 FMCG Summit

14 сеп 2023
За време на неговото работење во P&G, Дурам обучувал некои од водечките светски менаџери на брендови за тоа како би можеле да го променат...
Вчитува уште новости...