Hashtag: 'InStore – Македонија'
10 години

10 години InStore: Нашите самити се вашето место за едукација и вмрежување

01 сеп 2021
Во организација на магазинот InStore во Македонија и на „Кликер маркетинг“ досега се реализирани шест FMCG самити, а годинава организиран е...
10 години

10 години InStore: Објавени повеќе од 250 анализи и истражувања

17 јун 2021
Кои се навиките на македонските потрошувачи, каде најчесто пазарат, кој бренд од категоријата е најчесто присутен во летоците, колку...
Skopje Marketing Summit

Иднината на маркетингот е во односот човек со човек

22 мај 2021
Со многу инспиративна енергија, споделени искуства за маркетингот во сегашноста и очекувања за тоа што ќе донесе иднината, на 20 мај се...
10 години

10 години InStore: 450 стручни текстови од различни области

13 мај 2021
Целта ни е да бидеме доверливи и во тоа целосно успеавме. Нашите експерти од различни области најмногу придонесоа за создавањето и...
Локално

Верица Мартиновска: InStore, носител на промените во FMCG секторот

22 апр 2021
„Кликер маркетинг“ постои од 2008 година како full service агенција, а еден од нејзините најзначајни проекти е магазинот InStore. Верица...
Македонија

InStore Македонија: Тимот што го движи FMCG секторот

21 апр 2021
InStore e жив, динамичен и предизвикувачки проект. Од тимот што го работи бара брзина, информираност, постојана комуникација со...
Регион

Невозможната мисија стана возможна

21 апр 2021
Визионерските потфати и ентузијазмот и по 10 години се наши карактеристики во креирањето квалитетни содржини и настани што ѝ се...
FMCG Македонија 2020

6. FMCG summit: Сѐ се врти околу луѓето

07 дек 2020
Македонија

Бидете спонзор на трговскиот настан на годината!

28 окт 2020
Досега повеќе од 200 пријавени за следење на шестиот FMCG Summit!
Актуелно

Пријавете се за да ве забележат трговците

28 окт 2020
Веќе трета година по ред InStore ви овозможува да влезете во престижното друштво на топ-100 брендови во Македонија на уникатен начин, преку...
Актуелно

InStore ја објави „Мапа на трговци“-реакциите се одлични

06 авг 2020
„Мапа на трговци“ е пионерски чекор на македонскиот пазар. Ја прикажува комплетната слика на малопродажниот сектор во земјава
Македонија

InStore ги поврзува професионалците и компаниите

25 мар 2020
Како редакција и магазин кој е секогаш тука за потребите на секторот одлучивме да помогнеме и на секторот да му понудиме професионални...
Вчитува уште новости...