Hashtag: 'АЕТМ'
Регионално

Нина Ангеловска: Со многу оптимизам, енергија и желба за промени

01 мар 2023
Работиме со полна пареа на подготовките и наскоро македонските е-купувачи ќе добијат платформа за онлајн-шопинг по светски стандарди,...
Македонија

Четвртата конференција за е-трговија ќе се одржи во ноември

07 сеп 2021
Под мотото „Ready, set, grow!“ на 12 ноември по четврти пат ќе се одржи годишната конференција за е-трговија, во организација на Асоцијацијата...
Македонија

Е-трговците ќе добијат беџ за верификуван е-трговец

26 јан 2021
Преку беџот ќе се прави јасна разлика меѓу регистрирани и нерегистрирани е-трговци
Македонија

Аплицирајте и отворете своја е-продавница

08 мај 2020
Македонските компании ќе имаат можност за добивање на неповратна финансиска помош за отворање на своја е-продавница со сопствено...
Вчитува уште новости...