Hashtag: 'Ивица Соколовски'
Анализи

Ипсос: Како картичките за лојалност да се користат правилно?

30 јун 2021
Крајната цел на секоја програма за лојалност е зголемување на верноста кај потрошувачите и зголемување на приходот на компанијата. Тоа...
Актуелно

Ипсос: Одржливоста на брендовите и нивната цена

25 мај 2021
Во колкава мера потрошувачите се подготвени да платат повисока цена за сметка на одржливоста на брендовите што ги одбираат?
Анализи

Ипсос: Е-трговија или без трговија

06 мај 2021
Значењето и важноста на правилно онлајн-постоење стануваат сè поголеми затоа што се предуслов за постоење во целина. Подготвени или не,...
Анализи

Македонските производи во регионот

24 мар 2021
Во овој текст ќе се осврнеме на тоа кој ги купува нашите брендови во странство, за почеток во регионов. Кому му се привлечни? Дали...
Анализи

Ипсос: Одиме ли на дигитално?

27 јун 2018
Детално и интерактивно претставување на понудата, намалување на трошоците и продажба 24/7 се дел од придобивките од воведувањето...
Вчитува уште новости...