Hashtag: 'Орбико'
Локално

Станислав Бојаџиев: Неопходна е висока финансиска култура и дисциплина

21 дек 2022
Станислав Бојаџиев, генерален директор и член на Управниот одбор на „Орбико“ за Македонија, Албанија и Косово (МАК), има повеќе од 25...
Регион

Хрватска: „Орбико Адриа“ отвори нова веб-страница

16 окт 2020
Следејќи ја долгорочната визија на Бранко Роглиќ, сопственикот на групацијата „Орбико“, во рамките на проектот Orbico Adriatic Wines ​почна...
Регион

„Орбико“ гради логистички центар во Бугарија

13 дек 2019
Логистичката компанија „Орбико“ Бугарија почна изградба на комплекс со логистички центар и канцеларии во Софија, во вредност од 26,5...
Регион

„Орбико“ воведува автономни мобилни роботи

12 сеп 2019
Претходно „Гидеон Брадрс“ го претстави својот прв комерцијален производ, автономен робот за транспорт на товар на палети, со носивост...
Вчитува уште новости...