Hashtag: 'одржливи пакувања'
Анализи

Ипсос: Одржливо пакување на FMCG-производи

18 јан 2023
Истражувањето покажува дека иако однесувањето се променило на многу начини, некои ставови на глобалното население останале исти, дури...
Вчитува уште новости...