Hashtag: 'Александра Дилевска'
Skopje Marketing Summit

Александра Дилевска: Водење на брендовите кон иднината

07 мај 2021
На претстојниот Skopje Marketing Summit, настан наменет за сите маркетинг-професионалци, креативци и вљубеници во маркетингот, ќе зборува...
Skopje Marketing Summit

Врвни професионалци и стратези – говорници на Skopje Marketing Summit (2)

05 мај 2021
Докажани и светски признати професионалци од земјава и од регионот ќе бидат говорници на првиот Skopje Marketing Summit...
Вчитува уште новости...