Hashtag: 'разредување со вода'
Свет

Италија против намерата на ЕУ да се разредува виното со вода

10 мај 2021
Италијанската винска индустрија силно се спротивставува на плановите на Европската Унија за разредување на виното со вода за да се...
Вчитува уште новости...