Hashtag: 'Paket.mk'
Локално

Драган Јосифовски, Paket.mk: Ја јакнеме лидерската позиција

30 сеп 2020
Во време кога е-трговијата станува светски тренд, со Драган Јосифовски, основач на е-супермаркетот, зборувавме за состојбата во...
Македонија

InStore со е-трговците: Работиме максимално на е-продажбата

25 мар 2020
InStore разговараше со македонските е-трговци со прехранбени производи за зголемената онлајн-побарувачка, и ги праша како тие се...
Вчитува уште новости...