Видео вести

(ВИДЕО)Џемаил Даути: Без анализа не носиме одлуки - затоа сме успешни

17 јул 2019
Генералниот менаџер на „Даути комерц“ во интервју за InStore зборува за 30-годишниот развоен пат на компанијата, за опстанокот во...

(ВИДЕО) Горан Теменугов: Невладеењето на правото го кочи бизнисот

16 јул 2019
Неопходни се вистински реформи во правосудниот систем за да излеземе од сивата зона на економијата и да се придвижиме напред

(ВИДЕО) Патрик Зупанчич: Како до оптимизација на мерчандајзинг тимот?

11 јул 2019
Предностите од користењето outsourcing merchandising тим се оптимизација на трошоците и флексибилност со управувањето на човечките ресурси.

(ВИДЕО) Сања Михаиловска: Податоците се нафта на 21 век

10 јул 2019
Разбирањето на податоците влијае врз квалитетот на одлуките поврзани со приходите, трошоците и профитот и суштински е важно за...

(ВИДЕО) Саша Ќириќ: Недостига храброст за иновации

03 јул 2019
Мотивирајте ги вработените, бидејќи секоја идеја може да доведе до развој на компанијата и да биде иновација која води до пораст на...

(ВИДЕО) Сергеј Зафировски: Се појави нова категорија потрошувачи

03 јул 2019
„Финансиските логични“ потрошувачи сакаат од едно место да набават најголем број производи

(ВИДЕО) Никола Бароли: Луѓето се најголема вредност на компаниите

26 јун 2019
Во компаниите сигурно има многу специјални луѓе на кои треба да им се обрне внимание и да им се помогне за да се развијат, истакна Никола...

(ВИДЕО) Дејан Ваневски: За добар бизнис-план важни се вработените

19 јун 2019
Kомпаниите треба да имаат јасна стратегија, која ќе биде следена од добро структуиран бизнис-план.

(ВИДЕО) Тине Крачун: Да се остане конкурентен на пазарите во ЕУ

12 јун 2019
Што можеме да научиме од искуството на компании од земјите-членки на ЕУ кои успешно се позиционирале на овие пазари?

(ВИДЕО) Драгиша Ристовски: Продажбата треба да биде автентична

05 јун 2019
Продавачот треба да биде самоуверена личност, затоа што тој што има верба во себеси, во компанијата, производот, тој може да увери и да го...

(ВИДЕО) Моменти од 5.FMCG SUMMIT во Скопје

03 јун 2019
Тие што дојдоа, знаат како помина 5.FMCG SUMMIT во Скопје. Останатите, погледнете што забележа камерата на InStore

(ВИДЕО) Метју Браун: Глобалните трендови доаѓаат побрзо отколку што мислите

29 мај 2019
Не може да мислите дека традиционалниот начин на водење малопродажба ќе остане ист за вас и дека ќе имате 5-10 години да се подготвите
прикажани (од 1 до 12) од вкупно: 17 | следни