Instory

Веге салати: Современите трендови ни одат во прилог

24 сеп 2019
Како резултат на зголемената побарувачка на пазарот, во тек е процес на изградба на нов погон, со кој планираме двојно поголемо...

Биоплант: Сè почнува од една луда идеја...

27 авг 2019
Ванчо Зрнцев по професија е градежен техничар, а по вокација и електроинженер и агроном... Тој е сопственик на „Анима“, компанија што се...

Елико олива гарден: Сериозното количество е императив

21 јун 2019
Бизнисменот Раде Петровски речиси три децении ја води софтверската компанија „Елико софт“, а веќе 12 години раководи и со градежна...

Маседониан хани: Продолжување на семејната традиција

29 мај 2019
Пред неколку години во селото Ехлоец на планинскиот масив Бистра-Стогово во околината на Кичево, на местото каде што одамна изгорела...

Бонита: Семејна приказна за здрава и квалитетна храна

02 мај 2019
Вашето тело е вашата најнепроценлива сопственост... Затоа, грижете се за него, рекол Џек Лалан. Оваа максима за здрав и активен живот веќе...

Биомелан: Капки преточени од плантажите на струшкото поднебје

26 мар 2019
Од селото Драслајца, сместено во средишниот дел на Струшкото Поле, потекнува семејството на Маја Милошевска, управител на „Биомелан“....

Биовитал: Кога зрното надеж прераснува во идеја

21 фев 2019
Ласте Младеновски, сопственик на пекарницата „Биовитал“, ни ја раскажа својата лична приказна и причината да почне со производство на...

Бурса кестане: Храната на султаните преточена во врвен деликатес

14 дек 2018
Брендот го носи името Bursa Kestane, што значи „костенот од Бурса“...

Биоми: Композиција од мотиви, бои и мириси

14 ное 2018
Рачно изработуваме сапуни исклучиво на природна база и тоа направи целосен пресврт...

Лактоза Камјан: Природно, вкусно и здраво во едно пакување

14 окт 2018
Состојки за Лактоза Камјан се добиваат од сточарите, кои лично се грижат за добитокот...
прикажани (од 1 до 12) од вкупно: 27 | следни